מריונטות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/06/2012 | 12:58 | מאת: רחלי

האם חומרי המילוי אכן אפקטיביים למילוי מריונטות ומהו החומר המומלץ מבין כל חומרי המילוי? תודה

19/06/2012 | 23:29 | מאת: ד"ר כהן שרית

תלוי כמובן בגורם של קמטי המריאנטות ובכמות העודף הרקמתי המצוי. אם מדובר במדפי עור המצויים מעל קמטי המריאנטות השיפור לאחר הזרקה יהיה קל בלבד שכן מילוי אינו תחליף להרמת רקמות שצנחו עם הגיל.ניתן לטשטש קמטים קלים ואף בינוניים באמצאות הזרקה של חומרי מילוי מבוססי חומצה היאלורונית דוגמת סטילאג' או רסטילן פרלן.לאחר בדיקה ותיאום ציפיות ניתן להתאים את סמיכות המוצר הנבחר מתוך קו המוצרים שציינתי .בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים