סיליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/06/2012 | 12:21 | מאת: anat

שלום לפני שנים רבות לפני ששמענו על חומרי הזרקה יותר חביבים וידידותייםידענו רק את הסיליקון ומבלי אזהרה ומבחר זה מה שרופא בכיר בתחום הזריק לי מעל השפהוצידי הפה.היום אני שוב רוצה לטפח את אותו אזור אך לצערי כל הרופאים לא ממליצים להזריק חומר אחר באיזור שהוזרק בו סיליקון וגם אם אני רוצה סיליקון בלית ברירה הם אומרים שהיום לא עובדים עם סיליקון אני נמצאת בחוסר אונים ,רוצה לטפח את האזור התחתון כמו שאר האיזורים בפנים ולצערי אין אפשרות זו. אשמח מאוד באם תגידו שיש פיתרון רלוונטי לבעיה זו תודה מראש

19/06/2012 | 23:23 | מאת: ד"ר כהן שרית

ללא ספק ,לחומרים טבעיים,נגזרות של חומצה היאלורונית ,יתרונות משמעותיים שכן ככאלה הם חלק ממארג הטבעי הרקמתי ואין הם גורמים כמובן לתגובות אלרגניות,תגובות גוף זר או לנדידה של החומר המוזרק.מאחר וכבר הוזרקת עם סיליקון קיימות בפניך שני חלופות:להזריק חומרים מבוססי חומצה היאלורונית בידיעה שקיימת סבירות של הופעת אדמומיות ונפיחות מקומית בשל הסיליקון המצוי באזור המוזרק או לחילופין לפנות לרופא המזריק סיליקון.

20/06/2012 | 07:58 | מאת: anat

ראשית, תודה על תשובתך המרגיעה, הבנתי שלמרות שהנגזרות של החומצה לא יכולות להזיק חוץ מנפיחות ואדמומיות מקומים שהן יכולות לגרום אך יחד עם זאת יש עדיפות על הזרקת סיליקון, אני מקווה שהבנתי נכוןואם כן עליי לחפש בנירות את הרופאים שעדיין עובדים עם הסיליקון מפני לאחר חיפוש רב לא נמצא אחד כזה. האםאת מכירה כאלה הנמצאים בצפון? תודה ויום טוב

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים