הבדלים?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/06/2012 | 11:23 | מאת: רעות

בזמנו הזרקתי פרלן ורסטילן וזה החזיק יותר משנה. היום ממליצים לי על: אסתליס, פורטליס (Fort'lis), ומודליס (Mod'lis). מה ההבדלים ביניהם? שאלה שנייה - האם ניתן לטפל בצוואר נפול, שלא באמצעים כירורגיים? תודה על תשובה!

19/06/2012 | 23:13 | מאת: ד"ר כהן שרית

שלושת החומרים שהזכרת,הינם נגזרות של חומצה היאלורונית מבית ANTEIS ,שוויץ.ציינת שהיום ממליצים להשתמש בהם ,ממליצה שתשאלי את הממליצים שכן יש להניח שלאור ניסיונם בשמוש במוצרים אילו יוכלו הם בודאי לשתף אותך ביתרונותיהם. צואר נפול הינו פועל יוצא של צניחת רקמות ועודפי עור.הפתרון האופטימלי הוא ללא ספק הרמת הרקמות והסרת עודפי עור,כלומר פתרון ניתוחי.במקרים של צניחת רקמות לאופציות לא ניתוחיים יעילות מזערית,אם בכלל (שכן גורם הבעיה נותר בעינו).

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים