מילוי בראדייאס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/06/2012 | 13:00 | מאת: אור

באיזה מקומות מילוי בעיקרון אפשר להזריק עם ראדייאס? והאם הוא מחזיק יותר זמן מסטילג' עקב מרכיביו? תודה!!!!

19/06/2012 | 22:33 | מאת: ד"ר כהן שרית

רדיאס הינו חומר מילוי המורכב מקלציום הידרוקסי אפטיט,מינרל טבעי המצוי בשיניים ובעצמות.הרכב זה אחראי לדרגת הצמיגות והאלסטיות הגבוהה של החומר יחסית לנגזרות של חומצה היאלורונית.אולם חומצות היאלורוניות,אף בתוך קו מוצר אחד,נבדלות האחד מהשני בדרגת הסמיכות.כך גם במוצרי סטילאג'.בהתוויות מתאימות ניתן לבחור במוצר שדרגת סמיכותו גבוהה יותר ולפיכך משך השרידות גם הוא ארוך יותר.בשונה מרדיאס,חומצות היאלורוניות,ובכללם גם מוצרי סטילאג',סופחות מים ,מלחחות את העור ומעניקות נפח.לראידס יעילות כאשר מדובר בחסרים של עצם (כגון באף,סנטר),בגברים ,ובמקרים בהם קיים מימד של צניחה עורית (כאן לצמיגות הגבוהה יעילות שכן יכולת ההתנגדות של החומר גבוהה),ובקמטים עמוקים.רדיאס לא מתאים לעיצוב שפתיים ופחות מתאים לקמטים עדינם ובינוניים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים