מילוי נפחים ועיצוב קו הלסת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/06/2012 | 20:11 | מאת: הודיה

שלום איך בדיוק אפשר לעשות מילוי נפחים בלחיים ולעצב את קו הלסת ? הייתי בייעוץ אצל רופאה בכללית אסתטיקה ולא בדיוק הבנתי את ההסבר שלה.

13/06/2012 | 21:38 | מאת: ד"ר כהן שרית

ניתן לבצע עיצוב והדגשת עצמות לחי ע"י הזרקה של חומר מילוי בקו המתאר של אזור הלחי.הדגשת עצמות לחי באופן זה מתאים למטופלות צעירות בעלות לחיים שטוחות ונטולות נפח וכן למטופלות מבוגרות יותר אשר אצלן קיים מימד של צניחה קלה של השומן באזור הלחי.גם את קו הלחי ניתן לעצב ע"י מילוי שקעים הממוקמים בצידי מרכז קו לסת תחתונה וכן לאורך קו הלסת לכוון תנוך האוזן.לאחר הבדיקה יתאים הרופא את החומר (מומלץ על נגזרות של חומצה היאלורונית בעלי דרגת סמיכות גבוהה כגון סטילאג' XL,וולומה או רסטילן סובקיו)למיקום ההזרקה הנדרש.

03/07/2012 | 13:00 | מאת: בטי בופ

של העבודה שלו היתה מופלאה קוראים לו דר צבר והוא קיבל אותי במפראה של םרופורציה היו לי מיליון שאלות והצוות גם היה מאוד סבלני וקיבל אותי יפה. התוצאה היא פנים פשוט מושלמות שלי גוד לאק טו יו ממליצה לך ללכת אלי ו

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים