מילוי לחיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/05/2012 | 21:18 | מאת: אתי

איך בדיוק חומצה הילארונית ממלאת לחיים ?

19/05/2012 | 13:41 | מאת: לאה מירון

עברתי מילוי לחיים עם וולומה ויצא מדהים לאחר עשרה חודשים חזרתי לרופא והפעם מילא לי עם אולטימייט ויצא מדהים אפילו יותר מהפעם הראשונה

19/05/2012 | 21:10 | מאת: ד"ר כהן שרית

חומצה היאולרונית ,הינה מרכיב טבעי של שכבת העור המרכזית,המעניקה נפח ולחוח לעור.מבנה השרשראות המפותלות של חומצה היאלורונית אחראי לגמישות ולאלסטיות החומר. תכונות אילו תורמות ליכולת לעצב ולפסל אזורים בפנים.ניתן לעצב עצמות לחיים באמצעות הזרקה ממוקדת של חומצה היאלורונית בעלת דרגת צמיגות גבוהה (סטילאג'XL,רסטילן סבקיו,וולומה).אפקט המלוי במרכז הפנים תורם להצערת קו מתאר הפנים ומשנית אף להרמה מסויימת של רקמות הפנים.ניתן לפסל לחיים במטופלות צעירות אשר להן לחיים שטוחות או במטופלות מבוגרות כאשר רקמת הלחיים צנחה ואז מדובר בהצערה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים