סטילאג' לכפות ידיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/05/2012 | 18:09 | מאת: יעל

דר' כהן שלום, לפני כשישה חודשים הזריקו לי סטילאג' ללחיים ואני מאוד מרוצה. התוצאה נראית טבעית ולאחר חצי שנה התוצאה נשמרת כמו ביום שאחרי ההזרקה. קראתי כתבה על הזרקת סטילאג' לכפות ידיים ואשמח לדעת את חוות דעתך בהזרקת סטילאג' לאינדיקציה זו.

19/05/2012 | 21:22 | מאת: ד"ר כהן שרית

שלום יעל. עם הגיל חלה ירידה בנפח התת עורי בגב כפות הידיים.התוצאה, כפות ידיים מגוידות וציור וורידי בולט,מעניקה מראה מבוגר לאזור זה.מילוי מאפשר השבת נפח שאבד ולפיכך הצערה של כפות הידיים. ניתן לבצע ע"י שימוש בקנולה,טכניקה המאפשרת הזרקה נטולת כאב וממזערת משמעותית את הטראומה הרקמתית.בדומה לאזורי הזרקה בפנים,כפי שציינת,הזרקת סטילאג' לכפות הידיים מאפשרת להשיג תוצאה טבעית ומראה צעיר יותר .

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים