טיפול בהזרקות לפני חתונה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

06/05/2012 | 22:15 | מאת: קרן

שלום דר כהן, אני מתחתנת עוד 3 חודשים ויש לי חלום קטן של תיקון הקמטים לצידי האף לפני החתונה. הקמטים האלה מאוד מפריעים לי ואיני רוצה שהם יופיעו בתמונות החתונה. האם אני יכולה להזריק סטילאג לפני החתונה? כמה זמן לפני כדאי להזריק? והאם זה יראה טבעי כי אני לא רוצה שידעו שעשיתי משהו. תודה רבה

06/05/2012 | 23:00 | מאת: ד"ר כהן שרית

קרן שלום,ראשית מזל טוב! טיפולי הזרקות לפני ארועים רווחים מאוד כיום.מומלץ לבצע את ההזרקה לפחות חודש לפני מועד הארוע.התוצאה טבעית ובמקרה של קמטים בין האף לפה ניתן למלא וע"י כך לטשטש אותם.בהצלחה!!!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים