האם מישהו עשה הזרקת חומצה האלורנית כמה זמן מחזיק

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/05/2012 | 19:45 | מאת: גלי

06/05/2012 | 22:10 | מאת: ליהיא

אני מזריקה כבר כמה שנים חומצה היאלרונית. הזרקתי לפני שנתיים סטילאג' לעיבוי השפה והייתי מאוד מרוצה מהתוצאה . בפעם הבאה שהגעתי לרופאה היא כבר עשתה לי הדגשת עצמות לחי ותיקנה לי את השקעים מתחת לעיניים. חלפה כבר שנה והתוצאה עדיין נראית מצוין. הוזרקתי עם חומר בשם סטילאג ואני חייבת להגיד שאני מאוד מרוצה וממליצה בחום!!

06/05/2012 | 22:16 | מאת: ד"ר כהן שרית

משך זמן שרידות של חומצה היאלורנית תלוי במספר גורמים ביניהם;עומק הקמט המוזרק,סוג החומר המוזרק ומידת סמיכותו,גיל המטופל/ת,ומיקום האזור המוזרק (באזורים עם תנועתיות רבה קצב הפירוק יהיה מהיר יותר).משך זמן שרידות ממוצע נע בין 6-10 חודשים אולם בחומרים סמיכים יותר 12חודשים ואף יותר.לאחר מספר הזרקות נדרש ע"פ רוב טיפול תחזוקתי בלבד שכן עצם ההזרקה גורמת להאצת ייצור קולגן עצמוני.מומלץ להתחיל הזרקת חומצה היאלורונית כבר כאשר מופיע מימד של אובדן נפח ולא להמתין ע"מ למנוע העמקה של הקמט ולגרום ליצור עצמוני של קולגן. בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים