אני שוקלת הזרקת שומן עצמי לפנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/05/2012 | 15:11 | מאת: חגית

שאיבת השומן אמורה להתבצע מהבטן בהרדמה מקומית. רציתי לברר אם כדאי לבצע את זה, אם השומן שלא נספג נשאר בפנים לתמיד והאם הבטן תרד בעקבות זה או שתחזור לקדמותה. תודה רבה.

06/05/2012 | 22:02 | מאת: ד"ר כהן שרית

חגית שלום,הזרקת שומן עצמוני הינה הליך כירורגי במהלכו שומן נקצר מהבטן או מהיבט פנימי של הברך/ירך רחיקני,עובר תהליך של עיבוד ולאחר מכן מוזרק לאזור בעל אובדן נפח.הניסיון מלמד כי בין 40-70% מהשומן המוזרק שורד,כך שלעיתים נדרשות 2 ססיות טיפוליות ואף יותר.כמות השומן שנדרשת הינה בממוצע 20-30 סמ"ק לפיכך השינוי באזור הקציר מינימלי.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים