מילוי קמטוטים מעל השפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

28/04/2012 | 22:54 | מאת: מיכל

שלום דר כהן, אני בת 32 ומצב עורי טוב מלבד האזור מעל השפה. אני מתחילה לשים לב לקמטוטים הנוצרים מעל השפה. הם עדיין לא מאוד עמוקים אבל אני רוצה למנוע מהם להעמיק. האם קיים בסטילאג' מוצר המתאים לאזור זה? כמה זמן זה יחזיק באזור הזה? תודה רבה

06/05/2012 | 21:50 | מאת: ד"ר כהן שרית

אכן קיים מסדרת סטילאג'מוצר ייעודי לשפתיים-סטילאג' ליפ,ניתן לשלב עם סטילאג'הידרומקס(סדרה של 3 טיפולים) להצערת העור וטשטוש הקמטוטים-שילוב זה נועד לשפר את המראה האסתטי של השפה עצמה ( כמות במידת הצורך) לשפר את איכות העור וכמובן למנוע העמקת קמטים באזור זה.מאחר ומדובר באזור עם תנועתיות רבה משך השרידות הינו 6 חודשים ואף יותר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים