חשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/04/2012 | 16:23 | מאת: גלי

שלום ד"ר האם לאחר הזרקת חומרי מילוי אסור להחשף לשמש?אם כן כמה זמן? כי אנחנו נכנסים לקיץ ואפילו נהיגה ברכב זו חשיפה לשמש. תודה מראש

27/04/2012 | 20:05 | מאת: ד"ר כהן שרית

חשיפה לשמש אינה מומלצת ככלל,בשל השפעותיה ההרסניות על העור( בין היתר האצה של שבירת סיבי הקולגן,הופעת כתמי פגמנטציה ונזק תאי העלול לגרום להופעת גידולים טרום ממאירים וממאירים) ולאו דוקא בהקשר של פרק הזמן לאחר הזרקה.מומלץ להשתמש במקדמי הגנה וניתן לבצע הזרקה ללא כל חשש גם בקיץ.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים