מילוי קמטי מחשוף

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/04/2012 | 17:02 | מאת: יסמין

שלום, מהי הדרך הכי יעילה למילוי/העלמת קמטי מחשוף? תודה

25/04/2012 | 11:56 | מאת: מיכל

אני טופלתי לפני כחודשיים עם סטילאג' הידרומקס בצוואר ובמחשוף, האמת שהייתי די סקפטית אבל התוצאות היו מדהימות!! ממליצה..

27/04/2012 | 20:00 | מאת: ד"ר כהן שרית

עם הגיל עור המחשוף נעשה דק,יבש יותר ומופיעים קמטוטים. על מנת לשפר את מראה העור באזור זה ניתן להעזר בסדרת טיפולים (ע"פ רוב 3-5 טיפולים במרווח של 3-4 שבועות האחד מהשני, טיפול תחזוקתי כל חצי שנה- שנה)של חומצה היאלורונית המיועדת להצערת העור וליחוחו דוגמת סטילאג' הידרומקס או רסטילן ויטל.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים