סטילאז' ורדיאנס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/04/2012 | 18:36 | מאת: סלומון

מה ההבדל בין סטילאז' ורדיאנס? תודה

25/04/2012 | 09:14 | מאת: ד"ר כהן שרית

כפי שציינתי( ראו תשובותיי הקודמים)סטילאג'ורדיאס הינם חומרי מילוי אולם סטילאג'מבוסס על נגזות של חומצה היאלורונית ורדיאס מורכב ממנירל טבעי המצוי בשיניים ובעצמות. המחקר מוכיח כי לרדיאס דרגת סמיכות ואלסטיות גבוהה יחסית לחומצה היאלורונית בדרגת סמיכות בינונית.אחד היתרונות בקו מוצרי סטילאג'הינו דרגות הסמיכות השונות של החומר ,כך שניתן להתאים לצפיפות הרקמה באזור המוזרק.בהצלחה וחג שמח

29/04/2012 | 12:12 | מאת: סלומון

קודם כל תודה על תגובתך לשאלתי הקודמת בדבר ההבדל בין שני החומרים. שאלתי הנוכחית היא אם, מה שניראה עפ"י תגובתך, סטילאג' עדיף בגלל היותו ניתן להתאמה לצפיפות הרקמה באזור המוזרק, מתי ומדוכעבכל זאת תמליצי כל השימוש ברדיאנס? שוב תודה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים