נגישות
נגישות

מילוי קמטים במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/04/2011 | 23:21 | מאת: גלית

שלום ד"ר כהן , רציתי לדעת עד כמה חומר המילוי סטילאז' יעיל עבור מילוי קמטים במצח ?

לקריאה נוספת והעמקה

שמוש בשריר המרים את הגבה גורם ליצירת קמטי הפליאה והדאגה הרוחביים במצח.אי לכך הטיפול הוא ע"י הזרקת בוטוקס/דיספורט הגורמת להרפיית השריר וע"י כך לטשטוש קמטים דינמיים אלה. חומרי המילוי משמשים למילוי חסרים בנפח-קמטים סטטיים. בהתוויות אלו ניתן להשתמש בקו מוצרי סטילאג,חומר מילוי מתקדם המבוסס על חומצה היאלורונית,בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים