צלוליט

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/04/2012 | 21:46 | מאת: רוני

היי לאחרונה נחשפתי לטיפולים שמבוצעים להעלמת צלוליט ע"י הזרקת חומצה היליארונית + חומרים ממיסי שומן ( כך לדברי אותם רופאים אשר משווקים זאת ) . הטיפול מתחלק ל5 פעםים בהפרשים של שבוע . רציתי לשאול האם זה בטיחותי? מה תופעות לוואי של כך? והאם באמת זה יעלים את הצלוליט? אני שואלת כי אחרי שבל ספרות רשום שאין באמת פיתרון לצלוליט , האם זה ייתכן שזה הטיפול ? אשמח אם תענו בהקדם בתודה מראש רוני

14/04/2012 | 22:34 | מאת: ד"ר כהן שרית

קיים מגוון רב של שיטות המשווקות להעלמת צלוליט( שינויים בתזונה,קרמים למיניהם וטיפולים מכניים שונים כגון LPG,טריאקטיב,טיפולי מאסג'/ואקום וכו'),אולם הראיות האמפיריות של יעילות טיפולית מוגבלות.למעשה עדיין לא קיים טיפול שהוכח חד משמעית מדעית וקלינית.לגבי הטיפולים המכניים- נדרשים מס רב של ססיות טיפוליות,השיפור לעיתים זמני בלבד ודורש טיפול תחזוקתי.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים