מילוי כמה אזורים בפנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/04/2012 | 04:21 | מאת: אביב

שלום רב, אני בת 26 ומעוניינת למלא כמה אזורים בפנים.(לחיים,מילוי שקעים מתחת לעיניים וסנטר) חשוב לי לציין שאני מעוניינת בהדגשה ולא במילוי בומבסטי.(שייראה כמה שיותר טבעי) אבל מבחינה כספית אינני יכולה להרשות לעצמי לחדש כל שנה מאחר ואני סטודנטית וכל שקל חשוב לי. הייתי רוצה לדעת אם יש איזורים שניתן למלא אותם עם שומן עצמי(שלמיטב הבנתי מחזיק מעמד יותר זמן)או עם חומר מילוי אחר שמחזיק לכמה שנים. תודה!!

03/04/2012 | 22:28 | מאת: חני

אם אין לך כסף תעשי מה שהכי מפריע לך כי אלה טיפולים מאוד יקרים!!!!!!

04/04/2012 | 00:10 | מאת: אביב

אני יודעת שמדובר בטיפולים יקרים לכן שאלתי על טכניקות אחרות כמו שומן עצמי שלמיטב הבנתי לוקח לו הרבה יותר זמן להיספג בגוף.(כמה שנים) בכמה אלפי שקלים אני יכולה לעמוד אך לא כל חצי שנה.

14/04/2012 | 21:54 | מאת: ד"ר כהן שרית

פיסול פנים נועד לחטב/לעצב/למלא מספר איזורים בפנים בהתאם לצורך.עלות הטיפול נגזרת מכמות החומר הנדרשת וסוג החומר. באזורים בהם התנועתיןת מועטה ,משך שרידות החומר גבוהה יותר(כגון בלחיים).כמובן שניתן לבצע מילוי ע"י שומן עצמוני אולם מדובר בהליך ניתוחי על כל המשתמע מכך,ולעיתים נדרשת יותר מססיה טיפולית אחת ע"מ להגיע לתוצאה הנדרשת שכן לא כל השומן המוזרק שורד.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים