קמטים מסביב לפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

27/03/2012 | 11:01 | מאת: נועה

שלום, איך מטפלים בקמטים מסביב לפה ? בבוטוקס או בחומרי מילוי ? וכמה הטיפול עשוי לעלות ?

01/04/2012 | 23:55 | מאת: ד"ר כהן שרית

אם כוונתך לחריצים בין האף לפה-ניתן לבצע מילוי ע"י חומרי מילוי דוגמת סטילאג'.קמטים מעל הפה ניתן לטשטש ע"י חומרי מילוי אם מדובר בשקעים עם מרכיב של אובדן נפח במשולב עם פילינג לשיפור מרקם העור ומראה הקמטוטים.במידה וקיים מרכיב שרירי בולט ניתן להרפות את השריר וע"י כך לטשטש את הקמטים בעזרת בוטוקס. לגבי העלות תלוי מהי הבעיה,ומהפתרון המוצע נגזרת העלות .

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים