בוטוקס שגרם לנפיחות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/03/2012 | 14:59 | מאת: קרן

שלום שרית. אני בת 46. כבר שנתיים שאני מקבלת טיפוליי בוטוקס,אחת לארבעה חודשים.למצח. לפני כחודש קיבלתי גם הזרקת בוטוקס לצידי העיניים ועפעף ימני נפוח ולא נראה טוב. הרופא אמר שאין מה לעשות. האם יש משהו לדעתך לעשות או לחכות שהשפעת הבוטוקס תעבור... תודה

25/03/2012 | 23:15 | מאת: ד"ר כהן שרית

הזרקת בוטוקס לצידי העינים גורמת לטשטוש קמטי החיוך ואינה משפיעה על העפעף.יתכן כי בוצעה הזרקה גם בין הגבות,לאזור הגלבלה.בהזרקה לאזור זה תתכן הופעת נפיחות עפעף,בעיקר עם קיימים עודפי עור בעפעף,אשר על פי רוב חולפת לאחר שבועיים שלושה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים