מניסיוני לא מזריקים מספיק במקום המיועד.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/04/2011 | 01:33 | מאת: רינת במשמרת

ולכן לא מרוצים.נכון?הרי שממלאים בור לא עד סופו-נשאר בור! אני מדברת על חומרי-המילוי. זו מסקנתי כבר מניסיון.

09/04/2011 | 22:44 | מאת: ליאת

אני לא מסכימה עם זה . לפני חצי שנה הוזרק לי חומר בשם סטילאג לקמטים לצידי האף והפה . המקום התמלא בצורה יפה ואני כל הזמן מקבלת מחמאות. אני בת 57 והיו לי קמטים יחסית עמוקים. אני חושבת שתלוי מי הרופא שמזריק לך וכמובן הכמות שהוזרקה . אני יודעת שהוזרקו לי שני מזרקים ואני מאוד מרוצה מהתוצאה . אני מוכנה להמליץ לך על הרופא בחום.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים