רסטילן סאב קיו

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

20/03/2012 | 05:00 | מאת: יפית

שלום אני רוצה למלא נפח לחיים והמליצו לי על סאב קיו. האם ניתן להשתמש בחלק מהחומר לקמטים שיורדים מהאף לפה? וכן להרמת סנטר? בשלב הראשון אני לא רוצה להשתמש בכל החומר בלחיים, מעדיפה לעשות זאת בשלבים אודה לתשובתכם

20/03/2012 | 23:31 | מאת: ד"ר כהן שרית

רסטילן סאב קיו הינו חומר הנועד לעיצוב נפחים;עיצוב לחיים ופיסול סנטר.לקמטים בין האף לפה מומלץ להשתמש בחומרים שסמיכותם נמוכה יותר על מנת להגיע למראה טבעי.החומר הפרטני נבחר בהתאם לעומק הקמט/קפל.בהצלחה.

21/03/2012 | 15:48 | מאת: נחמה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים