מילוי קמטים פרלן או סטילאז'

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/03/2012 | 22:58 | מאת: רות

אני מעונינת במילוי קמטי המריונטות, הקמטים שיורדים מהאף לכיוון הפה והקימטוטים שמעל השפה. הייתי אצל שני רופאים, אחד המליץ לי על פרלן, השני על סטילאז' בסמיכות L ואני מבולבלת! מה ההבדל בין שני החומרים, איזה מהם אפקטיבי יותר לקמטים בינוניים ומי מהם מחזיק יותר זמן? תודה!

20/03/2012 | 23:21 | מאת: ד"ר כהן שרית

שני החומרים שציינת הינם קווי מוצרים מתקדמים המבוססים על נגזרות של חומצה היאלורונית.חשוב להתאים את דרגת הסמיכות של החומר המוזרק לעומק הקפל המדובר.ככל הנראה הקמטים בין הפה לסנטר עמוקים ולפיכך הומלץ לך על דרגה סמיכות גבוהה (סטילאג'L /פרלן).לקמטוטים מעל השפה מומלץ על דרגת סמיכות נמוכה יותר (דוגמת סטילאג'M או רסטילן פרלן).משך השרידות תלוי במספר גורמים בין היתר עומק הקמט ודרגת התנועתיות באזור המוזרק.על פי רוב משך השרידות הינו בין 6-10 חודשים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים