ביוסיל למילוי קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/03/2012 | 10:16 | מאת: סרינה

בוקר טוב....שמעתם על מילוי קמטים בעזרת ביוסיל..שמן סיליקון....???.......המליצו לי על רופא שמטפל בחומר זה...ואני רוצה לקבל חוות דעת מקצועית ממישו שמבין....אשמח לתשובה....תודה(-:

20/03/2012 | 23:14 | מאת: ד"ר כהן שרית

אינני מזריקה שמן סיליקון ולכן מציעה להתייעץ עם הרופא שאליו פנית,והביעי בגילוי לב כל חשש שיש לך (אם יש כאלה), בהצלחה

05/05/2019 | 20:48 | מאת: מריה

היי חני אני עשיתי מילוי פנים ושפתיים בחומר ביוסיל, לא ידעתי שזה שמן סיליקון תודה לך על הידע הזה, אני שנתיים מזריקה את החומר הזה בפנים ומאוד מרוצה להבנתי זה חומר שנישאר להרבה הרבה שנים, אצלי כעקרון בשפתיים כבר שנתיים והנפח שמור ללא שינוי ולא נראה לי שהולך להשתנות.. ניסיתי חומצות וחומר שנקרא קלסיום דיי יקר ונשארתי עם ביוסיל ומחירו יחסית זול ונישאר להרבה שנים. ממליצה

06/05/2019 | 19:11 | מאת: דר׳ אבי ממלידר

שלום רב, אינני מזריק שמן סיליקון או סיליקון מכל סוג. רשות התרופות האמריקאית אסרה הזרקת חומרים אלו כבר בשנת 1991. בנוסף, כדאי גם שתקראי תשובות קודמות בנושא שנמצאות פה בפורום שלנו. ממליץ לא להתפתות להזרקת סיליקון. זהו חומר קבוע, קיימים סיבוכים שכיחים מידי, תיקון רק בניתוח ולא תמיד אפשרי. ואם המידע הזה לא הספיק אז דעי שעלות המזרק היא 60 שקלים בלבד לפי מחירון עדכני. בברכת חג שמח, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים