עיבוי שפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

12/03/2012 | 22:41 | מאת: שירן

שרית שלום,אני מעוניינת לבצע הזרקה לשפה העליונה בלבד מכיוון שהיא דקה מאוד(!!!) ביחס לשפה התחתונה,אך עדיין רוצה שיראה טבעי ככל האפשר.התעניינתי בשלושה מקומות שונים והוצע לי להזריק 1 CC,השאלה שלי היא איזה חומר הוא הטוב ביותר? סיליקון,רסטלן פרלן או סטילאז'? למי מהם "אורך החיים" רב יותר? ועם מי יש תוצאות יפות יותר...אודה לתשובתך אני רוצה להגיעה להחלטה במהרה :)))

20/03/2012 | 23:09 | מאת: ד"ר כהן שרית

שירן שלום,את מעוניינת במראה טבעי של השפתיים לפיכך מומלץ על שימוש בנגזרות של חומצה היאלורונית.ל2 קווי המוצרים שציינת,קרי רסטלן וסטילאג',יש חומר פרטני-ליפ המיועד לעיצוב שפתיים.התוצאה טבעית ונשמרת על פי רוב כ6 חודשים ולעיתים אף יותר.ציינת שהשפה העליונה דקה מאוד ,במקרים אילו יש לעיתים להזריק מס פעמים (כל מס חודשים)על מנת לבנות שפה.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים