למילוי לחיים - יש בכללית רסלן סב-קיו? או ווליום של

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

06/04/2011 | 12:58 | מאת: מיכל

פרינסס? קראתי בפורום של ד"ר מרינה שממליצה על זה.

12/04/2011 | 16:20 | מאת: ד"ר רובינפור מנו

אין לי באופן אישי ידע במה משתמשים בככלית .אני מניח שחומרים אלו מוכרות היטב לכל רופא העוסק בטיפול מסוג זה

12/04/2011 | 16:37 | מאת: ד"ר רובינפור מנו

באופן עקרוני קיימים בעולם כ 147 סוגי חומצה היאלורונית . חלק מהחומצות אלה מוכרים יותר וחלק פחות . הנושא הבחירה של סוג החומצה קשורה למספר פקטורים שונים כגון ותק של החברה המייצרת את המוצר, ניסיון של רופא/ה המטפל ומידת הנוחות של הזרקה של כל חומר . כל רופא/ה בוחר/ת את המוצר שמרגיש/ה יותר נוח וקל בידיים שלו/ה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים