מילוי חומצה הילואורונית לאחר מילוי בסיליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/03/2012 | 13:53 | מאת: שרית

לפני כשמונה שנים עשיתי מילוי עם מיקרו טיפות סיליקון בשקע אף-שפתיים. כיום אני מעוניינת לעשות שוב מילוי עם חומרים טבעיים. האם זה בטוח? האם קיים סיכון כלשהו? תודה

12/03/2012 | 16:36 | מאת: ד"ר כהן שרית

חומרים טבעיים ,דוגמת נגזרות של חומצה היאלורונית הינם ביו-קומפטיביליים,כלומר בעלי תאימות לרקמות בגוף ולפיכך מתקבלים כחלק טבעי של המארג הרקמתי.ניתן להזריק חומצה היאלורונית לאחר הזרקת סיליקון בתנאי שגושי סיליקון לא נמושים אולם יש לקחת בחשבון כי קיימת היתכנות של הופעת אדמומיות ונפיחות מקומית בשל עירור הסיליקון (ולא בשל החומצה ההיאלןרונית המוזרקת).תופעות אילו חולפות עצמונית ,לעיתים יש לטפל בקורס קצר של אנטיביוטיקה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים