שאלה לגבי רסטילן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/03/2012 | 01:16 | מאת: רונית

האם הרסטלין הוא חומר מומלץ? איפה הוא מיוצר ? כמו כן הבנתי שיש כמה סוגים של רסטילן , איך יודעים מה מתאים ? וגם .... מהן תופעות הלוואי לאחר הזרקת החומר? כמה זמן זה עד שעובר? אודה לתשובתך.

12/03/2012 | 20:29 | מאת: ד"ר כהן שרית

רסטילן הינו קו מוצרים המבוסס על נגזרות של חומצה היאלורונית,מיוצר ע"י חברת מדיציס משוודיה.המוצרים בקו מתקדם זה נבדלים האחד מהשני בדרגת הסמיכות של החומר:רסטילן לקמטים שטחים,רסטילן פרלן-לקמטים עמוקים יותר רסטילן סבקיו לנפחים וכו'.החומר המוזרק הנבחר מותאם לדרגת הצפיפה של הרקמה המוזרקת.נפיחות קלה ואדמומיות באזור ההזרקה הינן תופעות טבעיות לאחר הזרקה שחולפות עצמונית לאחר פרק זמן קצר,ע"פ רוב עד מספר שעות.בהצלחה

21/03/2012 | 15:52 | מאת: ז'קלין - אחת שיודעת

אני ניסיתי כבר את כל החומרים - הגעתי למסקנה - וגם ים חברות שלי שאין כמו רסטילן

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים