מילוי משקעים באף

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/02/2012 | 14:14 | מאת: אושרי

דר שרית שלום, שמי אושרי ואני בן 22 ובשנתיים האחרונות נוצר לי גבנון באף שדי נותן לו צורה נשרית. בדקתי וחיפשתי ואפילו התייעצתי עם כמה וכמה נתחים לגביי ניתוח אך הבנתי שהסיפור יקר והתוצאה היא תמידית. הפחד שלי שיש לי פרצוף עדין ואף יחסית קטן. אני לא מעוניין להשיל ממנו שכבות וקראתי מאמרים על רדיאס ועל כך שאת משתמשת בטיפול. אשמח לקבוע ייעוץ ואשמח לדעת מהם טווחי המחירים. אגב יש לי שקע גי עמוק מתחת לגלבלה כך שניתן למלא כדי להגיע לתוצאה הרצוייה!

03/03/2012 | 19:13 | מאת: ד"ר כהן שרית

אושרי שלום,אכן ניתן במקרים מתאימים להסוות גבנון אפי ולמלא שקע באזור רדיקס של האף(אזור מתחת לגלבלה בשורש האף).בשל תכולת החומר -רדיאס-קלציום הידרוקסילאפטיטי-מינרל טבעי שמצוי בעצמות ובשיניים,חומר זה כפי שציינת אידיאלי למילוי שקעים/חסרים באזור האף.עלות תלויה בסוג החומר ובכמות הדרושה-נע בין 2000-3000 ש"ח. בהצלחה,פורים שמח

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים