שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/02/2012 | 16:18 | מאת: מתעניינת

שלום, אני סובלת מסנטר כפול ומעוניינת בשאיבת שומן מאזור זה, אולם נאמר לי שבגלל שהעור שלי יישאר רפוי אני צריכה לבצע ניתוח פנים. אני עדיין "צעירה" בת 42 ולא מעוניינת לעבור את הניתוח של מתיחת הפנים. אשמח לדעת מה השיטה המומלצת?

18/02/2012 | 19:13 | מאת: ד"ר כהן שרית

קשה להעריך את איכות העור ורמת ריפיונו ללא בדיקה. בנשים בעלות עור רפוי ,יכולת ההסתגלות של העור לנפח שהצטמצם ע"י שאיבה מוגבלת ועלולים להשאר עודפי עור כפי שהוסבר לך. גיל אינו הפרמטר העיקרי בקביעת האופציה ההתערבותית האופטימלית.קיימות נשים עם ריפיון עורי וצניחת רקמות אשר גילם צעיר,לחילופין ישנן מטופלות בנות 60 ללא עודפים המצריכים ניתוח. כל מקרה נדון לגופו שכן לכל מטופלת פרזנטזית התבגרות שונה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים