מה שם הקולגן איתו ממלאים את הלחיים ?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/04/2011 | 16:58 | מאת: זהבית

ד"ר רובינפור כתב שיש קלגן שאיתו הוא ממלא נפח בלחיים ,איך קוראים לקולגן ? והאם זה חומר חדש ?

06/04/2011 | 10:02 | מאת: ד"ר כהן שרית

רדיאס - חומר אידיאלי לעצוב עצמות לחיים .רדיאס מורכב מקלציום הידרוקסי-אפטיט ,מינרל טיבעי שמצוי בעצמות ובשיניים.בעל דרגת צמיגות גבוהה ולכן מתאים לאזור זה.החומר גם מעודד ייצור קולגן עצמוני.לחילופין ניתן גם להשתמש בנגזרות של חומצה היאלורונית בעלות דרגת סמיכות גבוהה.

06/04/2011 | 12:53 | מאת: זהבית

ואת כותבת לי על רדיאס שהוא לא קולגן ,אז למה התכוון הרופא בכתבה ?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים