מה עם הסטילג- החומר מילוי החדש?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/04/2011 | 09:51 | מאת: י

הבנתי שהוא גם שייך לקבוצת המילוי האילורוניות .יותר עמיד לדעתך יותר נפח? יותר אפקטיבי? מחכה לתשובתך. תודה.

05/04/2011 | 17:07 | מאת: כרמית

לא ממליצה לכם ----כדאי לחכות עם סטילג -חדש מאוד בארץ וגם לפי מה שקראתי מאוד חדש בעולם --- אל תהיו שפני ניסיון של הרופאים !

06/04/2011 | 10:10 | מאת: ד"ר כהן שרית

קו מוצרי סטילאג',חומר מילוי המבוסס על חומצה היאלרונית,מגיע בדרגות סמיכות שונות המאפשרות התאמה לצפיפות הרקמתית באזור המוזרק. מכיל מניטול-בעל אפקט נוגד החמצון.חלק מקו מוצרים זה מכיל לידוקאין-כך שההזרקה כמעט נטולת כאב.מניסיוני שביעות הרצון של המטופלות גבוהה.בהצלחה.

07/04/2011 | 11:44 | מאת: אוסנת

האם השפעת הטיפול ניכרת לתמיד? מהי עלות הטיפול?האם אפשר לשוב לשגרה מיד?"

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים