עיבוי שפתיים זמני

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/01/2012 | 23:35 | מאת: רינת

שלום .. עברתי לפני מספר ימים עיבוי שפתיים עם חומצה אילרונית , התוצאה לא מוצאת חן בעני , השפה העליונה עבה יותר מהתחתונה ( הרופאה הזריקה לשם יותר מחצי רק לשפה העליונה ) וקצת לשפה התחתונה וזה נראה פשוט נוראי ! השאלה שלי האם כדי לחכות וזה ירד ויחזור למצב הקדום ואם כן תוך כמה זמן ? או להזריק את החומר הממיס ? אם את ממליצה להשאיר אז תוך כמה זמן זה ירד ואם להחדיר את החומר הממיס יש לו תופאות לוואי , השפה לא תצא עקומה ? אני שאלתי את הרופאה שלי אבל אני רוצה להיות בטוחה במה שהיא אומרת תודה אשמח אם תעזרו לי

30/01/2012 | 20:17 | מאת: ד"ר כהן שרית

רינת שלום,קשה להמליץ האם להמיס מבלי לראות. את טועננת ששפה עליונה עבה יותר- יחס אסתטי של שפה עליונה לתחתונה הינו 1;1.66-2 (תחתונה עבה יותר). יש לזכור כי מספר ימים לאחר ההזרקה תיתכן נפיחות לפיכך יש להמתין עד לנסיגת הנפיחות טרם החלטה על תיקון/ המסה.המשיכי להיות במעקב,בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים