HyalStyle

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/01/2012 | 23:21 | מאת: noam

שלום ד"ר, רציתי לדעת מה דעתך על החומר הזה כמילוי קמטים לצידי האף.האם הוא בטוח ויעיל? לא ראיתי אישור של ה-FDA

30/01/2012 | 20:12 | מאת: ד"ר כהן שרית

אין לי ניסיון עם חומר זה. משיחה עם מייבא החומר לארץ עולה כי אישור אמר פג בינואר (אשור יבוא מוצרים -משרד הבריאות),יחודש בקרוב.אין לחומר אישור FDA.

22/05/2012 | 23:55 | מאת: נעמה

ביקשתי מהרופאה שלי להראות לי את אישור משרד הבריאות של היאלסטייל. יש לו אישור תקף (מספר 24170003). לרוב המוצרים בארץ היום אין אישור FDA. זה לא אומר כלום. לא לסטילאג" לא לטאוסיאל ולא לעוד הרבה. יש אישורים של משרד הבריאות האירופאי והישראלי, זה מה שחשוב. בכל מקרה זה פעם שנייה שהזריקו לי היאלסטייל ואני ממש מרוצה. נראה לי שרוב החומרים בארץ בסדר בסך הכל. רק צריך לבדוק שיש אישור משרד הבריאות (נקרא אישור אמ"ר).

30/05/2012 | 18:27 | מאת: לירון

הייתי אצל ד"ר אירנה יפימוב והיא הזריקה לי את ההיאלסטייל. כבר יותר מחצי שנה עברה ואני עדיין עם תוצאה כמו שהיה כמה ימים אחרי ההזרקה. חפשו תמיד רופא עם ניסיון שעובד עם חומר מילוי טוב

28/06/2012 | 17:44 | מאת: ליאת

לעצמו פירסום -החומר הזה קיים אולי חודשיים בארץ אז מה פה הרמאות אין איתו בלל ניסיון !!!!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים