מה לגבי צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/12/2011 | 14:34 | מאת: miritim

מה לגבי צלקות אקנה לא עמוקות מאוד? איזה טיפון יתאים?

28/12/2011 | 09:28 | מאת: ד"ר כהן שרית

לצלקות אקנה מומלץ על טיפול בעזרת אימטריקס- שילוב של שיוף מבוקר של שכבת העור הראשונה ומיצוק הגורם להאצת ייצור קולגן באזורי הצלקת האטרופית,כלומר השקועה. מדובר על סדרת טיפולים, ע"פ רוב 3 במספר במרווח של חודש האחד מהשני.התואה שיפור ניכר בעומק הצלקות ובמרקם העור.לעיתים מומלץ על תכשיר הנרקח באופו פרטני ומטרתו האצת החידוש התאי .יש להמנע כמובן מחשיפה לשמש. אימטריקס זוכה לשביעות רצון גבוהה בקרב מטופלים ומאפשר חזרה מהירה ,ע"פ רוב מיידית ,לשגרת היומיום,בשונה מטיפולי פילינג קונבנציולניים.

08/01/2012 | 22:19 | מאת: הדס

הייתי מציעה לך לבדוק אם אתה עושה את הטיפול אמטריקס לפני הטיפול שאתה לא הולך לרופא מטומטם כי אני עשיתי וכל הפנים שלי נהיו כוויות ונקודות שומן תעשה ניסוי במקום קטן לראות איך העור מגיב, הטיפול לא רק שלא עזר לי לצלקות הקלות מאוד שלי אלא הריע את המצב

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים