שקיות וכהויות תחת העיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/12/2011 | 12:02 | מאת: נימי

יש לי שקיות בולטות וגם כהויות תחת העיניים. מיותר לציין שזה לא מוסיף יופי וצעירות.האם אך ורק ניתוח פלסטי יכול להעלים את הבעיה? ואם אכן ניתוח,האם ניתן להיפטר משתי הבעיות באופן מוחלט?

28/12/2011 | 09:18 | מאת: ד"ר כהן שרית

שקיות בולטות הינן פועל יוצא של בלט כריות שומן המצויות בעפעפיים.עם הגיל הספטום,אותו קרום המגן על השומן בתוך הארובה ,נעשה דק ופחות גמיש ומאפשר לשומן לבלוט.ע"פ רוב קיימים גם עודפי עור. הפתרון הינו כירורגי-כריתת עודפי עור ויילוד כריות השומן.לגבי הכהויות,בבדיקה נאתר את הגורם לכהויות-אובדן נפח, פגמנטציה,השתקפות כלי דם וכו'.ניתן לטפל באובדן הנפח כגון זה המצוי בשקע הדמעות או לאורך רכס תחתון של הארובה ע"י מילוי.באופן זה ניתן להסוות את השקעים ,המקנים מראה מבוגר ועייף.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים