פיסול פנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/12/2011 | 17:44 | מאת: א

שלום, למי מיועד פיסול פנים? אני בעלת פנים אובליות מאורכות ויש לי שני שקעים בצדדים מתחת ללחיים, מה שיוצר מראה כחוש ובנוסף עצמות הלחיים שלי קטנות, מעט שטוחות ומעט בולטות בצדדים. רציתי לשאול איך מומלץ לשפר את המראה וליצור פנים אובליות סימטריות בעלות לחיים בריאות ולמלא את השקעים ע"מ ליצור מראה בריא וקורן? האם ניתן להזריק שומן עצמי לאיזורים אלו ומה יעילותו וכמה זמן הוא מחזיק? האם יש חומרים שמתאימים יותר לאיזורים מסוימים ומהם? מהן תופעות הלוואי לאחר ההזרקה, כמה זמן החומר מחזיק והאם לאחר שפגה השפעתו האיזורים נותרים חלולים בעלי מראה עור מדולדל וכל כמה זמן צריך לחזור על הטיפול בשומן עצמי ובחומרים אחרים? ומה עלות טיפול כזה? אודה מאוד לתשובתכם!

28/12/2011 | 09:11 | מאת: ד"ר כהן שרית

פיסול פנים נועד למטופלים אשר מעוניינים להצעיר את פניהם ולהשיב את הקמירויות האופיינות לגיל הצעיר וכן למטופלים צעירים המעונינים לחטב ולעצב את קווי הפנים.ההתיחחסות למרכיבי הפנים כוללנית ומושפעת מיחסי הגומלין בין איזורי הפנים השונים.במקרה שלך,על פי תאורך,מומלץ לחטב קו לחיים ,למלא שקעים ע"מ להשיב/לעצב קווי מתאר דמויי לב/חרוט הפוך -מראה צעיר ואסתטי.ניתן ל בצוע בעזרת חומרי מילוי המותאמים בפגישת הייעוץ,ע"פ רוב נגזרות של חומצה היאלורונית,בסמיכויות שונות בהתאם לאזור המוזרק. לחילופין בהליך כירורגי ניתן לקצור שומן לעבדו ולהזריקו לפיסול פנים.בין 40-70% מהשומן המוזרק שורד ולעיתים יש צורך בהזרקה נוספת להשגת מראה אופטימלי.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים