ניתוח עפעפיים לנוטלי קומדין

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/12/2011 | 11:08 | מאת: כרמן

אני בת 53 ,מעוניינת לבצע ניתוח עפעפיים בעקבות עור נפול מעל העיניים . אולם, אני נוטלת קומדין בעקבות ניתוח להחלפת מסתם. מה דעתך?האם יש פתרונות נוספים?

21/12/2011 | 23:30 | מאת: ד"ר כהן שרית

במידה וקיימים עודפי עור ובלט כריות שומן הפתרון הינו ניתוחי.במטופלים הנוטלים קומדין ניתן להפסיק במקרים מסויימים (תלוי בהתוויה לקומדין)את נטילת הקומדין 3 ימים לפני הניתח ולבצע חפיפה ע"י הזרקת קלקסן.את הזריקת הקלקסן אחרונה יש לבצע 12 שעות טרם מועד הניתוח.בטחוני כי המנתח כבר ידריך אותך,בהצלחה וחג אורים שמח.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים