אצל מי עדיף לבצע הזרקות לפנים?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/12/2011 | 00:05 | מאת: שלי?

פלסטיקאים או רופאי עור?

16/12/2011 | 20:17 | מאת: שיר

לשלי -הכי טוב לחפש רופא שמזריק המון המון שנים ומזריק רק חומרים לא מסוכנים !אני חושבת שכירורג פלסטי ממש לא טוב בהזרקות כי הם אוהבים לנתח וכבר הלכתי לכירורגית פלסטית בנתניה ועשתה לי נזק רציני !!!!!אז זו לא השאלה הנכונה כי זה ממש לא שייך -את צריכה למצוא רופא רציני ומיקצועי שמזריק המון שנים (עשר שנים או יותר ) ולא מזריק סיליקון או חומרים כאלה קבועים אלא רק חומצה היאלורונית

16/12/2011 | 20:42 | מאת: שלי

אין לי שום מושג ולא מכירה. איך ניתן לבדוק ? תודה

05/01/2012 | 19:41 | מאת: יפעת

ימכור לך זה רק זריקה כי אסור לו לתת טיפולים אחרים כמו ניתוח מנתח פלסטי רואה את כל התמונה ויש לו את כל האופציות הקיימות ולכן מומלץ ללכת לפלסטיקאי עם נסיון שגם חבר באיגוד הפלסטיקאים אני לא מחליפה את הפלסטיקאית שלי

21/12/2011 | 23:26 | מאת: ד"ר כהן שרית

הזרקות לפנים מומלץ לבצע אצל פלסטיקאים או רופאי עור מומחים ובעלי ניסיון.לדיספילינות אילו קיימת הסמכה במסגרת המומחיות (תחת בקרה של משרד הבריאות וההסתדרות הרפואית) לביצוע פרוצרודות אסתטיות לא פולשניות ופולשניות (פלסטיקאים) בפנים.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים