שאלה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/12/2011 | 04:21 | מאת: מעיין

שלום, לפני חודש ימים עשיתי מילוי שפה עליונה עם סטילאז', והנפיחות שמעל השפה (הכוונה לאזור מתחת לאף עד תחילת השפתיים, בו נעשו זריקות ההרדמה) לא ירדה, בביקורת לפני שבוע הרופא אמר שהכול נראה בסדר, שאין נדידה של החומר אל מעל השפה, ושצריך להמתין עוד חודש ימים עד שתרד כל הנפיחות מעל השפה. זה מוזר לי שחודשיים ימים צריך להמתין בשביל שתרד נפיחות, האם יש משהו שניתן למרוח או לקחת בשביל לזרז את הורדת הנפיחות שמעל השפה, לאיזה רופא עליי לפנות, כי אני לא יכולה להמשיך ולסבול עוד חודש ימים. וממה נגרמת נפיחות מעל השפה? תודה רבה

21/12/2011 | 23:11 | מאת: ד"ר כהן שרית

נפיחות לאחר הזרקה נמשכת ע"פ רוב מספר שעות/ ימים בודדים וחולפת עצמונית.יתכן שהנפיחות עליה את מדווחת נגרמה מהחומר המוזרק (יש לבצע בדיקה).במיקרים אילו ניתן להמיס את החומר העודף.ממליצה שתהיי במעקב רופא.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים