האם יש דבר כזה שנקרא החדרת חומצות הילראניות שלא

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

12/12/2011 | 23:18 | מאת: ציפי

באמצעות הזרקה ? דיברתי היום עם קוסמטיקאית מסוימת שעוסקת בהחדרת החומצות ע"י אקדח. תוכלי להסביר לי על מה מדובר ? זה בטוח ?

14/12/2011 | 14:28 | מאת: טימור

למה אתן מבזבזות את כספיכן אצל קוסמטיקאיות עם כל מיני טיפולים מטומטמים ??? רק רופא יכול להזריק חומצה היאלורונית שהיא באמת פעילה -או על ידי אקדח או על ידי מחט עם מזרק !!!

21/12/2011 | 23:07 | מאת: ד"ר כהן שרית

הזרקה של חומרי מילוי מתבצעת ע"י רופא לשכבת הדרמיס(שטחית או עמוקה)או למיקום עמוק יותר בהתאם לצורך הפרטני.באופן זה ניתן לתת מענה הולם לחסר נפח שחל עם הגיל. קיימים מוצרים ותכשירים קוסמטיים המכילים חומצה היאלורונית הגורמים לליחוח העור בלבד.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים