זריקות דיספורט ללא תוצאה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

12/12/2011 | 15:52 | מאת: טל שין

שלום, לפני שלשה שבועות עשיתי זריקות בוטוקס (עם דיספורט) באיזור שבין הגבות, יש לציין שאני כמעט בת 50.בחלוף שבוע לא נראו תוצאות או החלשות של השריר, ניגשתי שוב למרפאה והרופא הזריק שוב ב-3 נקודות לאותו איזור, היום לאחר 3 שבועות אין תוצאה, לא בין הגבות ולא בכלל!!! מדוע זה קורה והאם יכול להיות מצב שהחומר לא משפיע עלי? האם לא מסוכן לקבל שוב זריקות לאותו איזור כפי שהרופא רוצה לעשות כי הרי זה סוג של רעלן? אודה מאוד על תשובתכם. בברכה טל

12/12/2011 | 17:53 | מאת: ניצה

אני עוברת כבר חמש שנים הזרקה בין הגבות של דיספורט -מספר ההזרקות הוא חמש ועוד שתיים במצח כדי שלא אעשה כיווץ -כנראה שהרופא שלך מדלל מאוד את הדיספורט ולכן זה לא עובד ! אם הוא היה מדלל כמו שצריך בשניים וחצי cc אז זה ועוד איך היה עובד ! סתם רופא גרידי ! תחליפי רופא

12/12/2011 | 20:13 | מאת: טל שין

תודה ניצה שילמתי 1000ש"ח לא מתכוונת לוותר לרופא אם לא אקבל החזר כספי.הבנתי שהוא מדלל ב-3ccמים ומזריק למרכז השריר עצמו בין הגבות, ועוד 2 זריקות מעט מעל כל גבה.אבל אין תוצאה.אחכה גם לקבל תגובת הרופאים.ושוב תודה לך.

12/12/2011 | 20:23 | מאת: טל שין

ניצה, מי זה הרופא אצלו את מטופלת? וכמה עולה לך הטיפול?

21/12/2011 | 23:02 | מאת: ד"ר כהן שרית

בהנחה שהחומר הוזרק למיקום השריר הפרטני,היענות פחותה תתקבל במטופלים בעלי עור עבה וכאשר מדובר בקמט סטטי ,כלומר קמט המצוי גם במנוחה ונראה גם לאחר פשוק של הקמט בין האצבעות.חסר היענות מוחלט נדיר מאוד והינו פועל יוצא של התפתחות נוגדים לזן המוזרק ועמידות כתוצאה מכך.חשוב להבחין בין חסר מלא של תגובה/השפעה לבין תגובתיות נמוכה כלומר החלשות שריר מסויימת .במידה וקיימת חסר תגובתיות ניתן להזריק בוטוקס(זן אחר של רעלן אליו לא התפתחתה עמידות ). בהצלחה.

27/12/2011 | 23:07 | מאת: דליה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים