מילוי/ עיבוי שפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/11/2011 | 22:33 | מאת: נירית

שלום רציתי לדעת מה הסיכונים במילוי שפתיים בחומר קבוע, האם מדובר רק בסיליקון או שיש חומרים אחרים? האם עם השנים מתרחשים שינויים במבנה/ צורה, סיכונים בריאותיים והאם יש צורך בתחזוקה או שלאחר סידרת הטיפולים התוצאה מתקבעת לתמיד? שאלה נוספת- האם המראה והתחושה טבעיים לחלוטין (בהנחה וממלאים מעט ולא ברווזי) או שיש אפשרות להבחין במראה ובתחושה? תודה.

03/12/2011 | 17:37 | מאת: ד"ר כהן שרית

לעיצוב שפתיים אני משתמשת בחומר מילוי זמני ואינני משתמשת בחומר קבוע.כידוע חומרי מילוי קבועים ,דוגמת הסיליקון,אינם חלק מהמארג הרקמתי של הגוף,כלומר זרים ועלולים לגרום לתגובות גוף זר .דווחו מקרים של תגובות כאלו אף שנים לאחר ההזרקה,למרות שכיום משתמשים בסיליקון רפואי בטכניקת הזרקה של מיקרו-טיפה.המשקל המולקולרי של סיליקון גבוה ולפיכך לעיתים החומר נודד מהרקמה המוזרקת ומצוי בחלק התחתון של רירית השפה העליונה בצורה של שקיות צידיות.אילו,ככל הנראה הסיבות שגרמו למשרד התרופות והמזון האמריקאי כמו גם למרבית ארצות אירופה לאסור את השימוש בסיליקון כחומר מילוי מאושר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים