קמטים במצח ללא נפילת הפנים ומילוי בלחי וסביב הפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/11/2011 | 10:31 | מאת: אדית

1. האם ניתן לטפל בקמטים רוחביים מעל לעיניים, מבלי שהעור יפול כתוצאה מבוטוקס שמחליק. האם ניתן למלא את הקמטים או להרים כלפי מעלה את המצח. 2. כמה זמן סטילאג' בשימוש, עד כמה בטוח? מה יעילותו ומה מחירו בהשוואה לרסטילן או מילויים שמכילים לידוקאין לאילחוש? תודה מראש, אדית

03/12/2011 | 17:28 | מאת: ד"ר כהן שרית

1.השליש החיצוני של גבה אסתטית ממוקם גבוה יותר,מעל הרכס של הארובה.ע"מ לשמר מיקום אסתטי עדיף לא להזריק את הקמט הרוחבי המצוי בצמידות לגבה בחלקה הצידי חיצוני,בכדי לא לגרום להנמכה של מיקום הגבה באזור זה.הרמת מצח ניתן לבצע ע"י הזרקת בוטוקס/דיספורט לתוך הקרקפת,אזור זה מכונה האזור הרביעי הרמת מצח -ראי כתבה-http://www.beok.co.il/Category/Article/10020 . .2 קו מוצרי סטילאג' הינם נגזרות של חומצה היאלרונית,הוכח במחקרים כחומר בטיחותי המאפשר השגת מראה טבעי ואסתטי וזוכה לשביעות רצון ניכרת בקרב מטופלים,מצוי בשמוש באירופה מזה מספר שנים,ומשווק בארץ כבר כשנתייים.חלק מקווי המוצר מכילים לדוקאין,חומר מאלחש.יחודיות המוצר בתכולת המניטול,חומר מעכב חימצון ונוגד רדיקלים חופשיים.תכולה זו מסייעת למזער את הטראומה הרקמתית לאזור מוזרק ומפחיתה בצקת מקומית.מחיר ממוצע של מזרק של חומצה היאלורונית -כ- 2000ש"ח.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים