קמטים בצווארוחומרי מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/11/2011 | 11:47 | מאת: ענת

שלום, רציתי לדעת איך אפשר לטפל בקמטים בצוואר - חומרי מילוי עוזרים ?

03/12/2011 | 17:09 | מאת: ד"ר כהן שרית

התבגרות צווארית מאופיינת בין היתר בעודפי רקמה (בשל צניחת רקמות החלה עם הגיל),הופעת מיתרים אורכיים(רפיון שריר הצואר בשל התרופפות הרצועות התומכות האחראיות להידוק העור לרקמה התת עורית) הופעות קמטים רוחביים בצוואר וקמטוטים(עור רפוי ולא אלסטי). פתרון תלוי בגורם הבעיה.כאשר הגורם הינו עודפי רקמה המענה האולטימטיבי הוא מתיחת פנים וצוואר.את הקמטוטים ניתן לשפר ע"י הזרקות שנועדו להצעיר את העור -דוגמת סטילאג' הידרומקס או רסטילן ויטל.כאשר קיימים מיתרים אורכיים או קמטים רוחביים בצוואר ללא מימד משמעותי של צניחת רקמות ניתן להזריק בוטוקס/דספורט במקרים מתאימים.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים