מילוי כמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/11/2011 | 14:50 | מאת: ויקי

שלום רב, הנני מתעניינת בטיפולי מילוי כמטים סביב השפתיים וכמט בין הפה לעף. מה צריכים להיות הקריטריונים לבחירת הרופא/קליניקה וכצד ניתן להבין מה המחיר האמיתי לזריקה/מזרק. כי לאחר שפניתי לכמה קליניקות קיבלתי תשובות שונות לגמרי גם בשם החומר, גם בגודל המזרק וגם במחיר למזרק.תודה

29/11/2011 | 12:35 | מאת: ד"ר כהן שרית

ויקי שלום,כדאי שתבדקי כי הרופא הינו מומחה לכירורגיה פלסטית או מומחה ברפואת עור .למילוי קמטים בין האף לפה וסביב השפתיים מומלץ להשתמש בנגזרות של חומצה היאלרונית,דוגמת-סטילאג' ,פרלן וג'ודרם.רוב המזרקים מגיעים בנפח של 1 סמ"ק (חומרים בדרגת סמיכות גבוהה יותר לעיתים גם 2-3 סמ"ק).כמות החומר תלוייה בעומק הקמט .מחיר ממוצע למזרק הינו כ-2000 שקלים.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים