הזרקת סיליקון בשפתיים.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/11/2011 | 10:32 | מאת: שול

כבר מספר שנים אני מזריקה מידי פעם חומצה הילרונית לשפתיים.חשבתי להתחיל ולהזריק סיליקון שיחזיק לאורך זמן.מה דעתך?

25/11/2011 | 17:21 | מאת: ד"ר כהן שרית

אינני משתמשת בסיליקון להזרקות. כידוע מדובר בחומר שאינו טבעי ולפיכך עלול לגרום לתגובות של גוף זר (דלקות,גרנולומות ולנדידה של החומר מהרקמה המוזרקת.על פי רוב ניתן לראות זאת כשקיות של רירית מדולדלת בחלק התחתון של השפה.כיום ניתן להזריק סיליקון רפואי נוזלי בטכניקה של טיפות אשר אמורה לצמצם את הסיבוכים ותופעות הלואי אך אילו ,קיימים. זוהי הסיבה שסיליקון אינו מאושר לשמוש ברוב מדינות אירופה ואין אישור להזרקת סיליקון בהתוויה של מילוי עי" ה- FDA האמריקאי (משרד המזון והתרופות).לפיכך אמליץ על חומר בעל פרופיל בטיחותי מוכח,שאינו נודד ומתקבל כחלק מהמארג הרקמתי של הגוף-נגזרות החומצה ההיאלורונית.בעזרתן ניתן להשיג מראה טבעי.לחומר הזמני יתרון שכן עם הגיל מקום ואיכות הרקמות משתנה לפיכך ניתן לעצבו בהתאמה.

27/11/2011 | 08:14 | מאת: שול

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים