שקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/11/2011 | 12:10 | מאת: יעל

שלום רב, לפני יותר מ-5שנים עברתי מתיחה פנים בהדסה וניתוח העפעפיים התחתוונות גרם לאקטרופיון ועברתי מאז עוד 2!תיקונים שלא בדיוק צלחו. בינתיים "חטפתי"גם בלפריטיס שזה כרוני ורק טיפות קצת עוזרות...אני פוחדת ולא מומלץ לעבור נתוח 4.לפני כשנה הזרקתי חומצה הילרונית כמובן אצל רופאה מומחית אך איני רואה שינוי והשקיות מאד בולטות ועמוקות וגורמות למראה לא יפה. האם יש חומר אחר (כנראה שלא)? האם זה מסוכן להזריק ממש בשקע שמתחת לעיין? למה נשארו כ-3 גבשושיות אמנם קטנות כבר כמה חדשים? (חבל שאת לא בירושלים) תודה עבור תשובתך, יעל

20/11/2011 | 21:40 | מאת: ד"ר כהן שרית

יעל שלום.מקרה מורכב וללא ספק מצריך בדיקה טרם החלטה מושכלת.הזרקת חומרי מילוי מתאימה למילוי שקע הדמעות ע"מ ליצור משטח אחיד.כאשר מדובר בבלט של כריות שומן הפתרון הוא יילוד אותן הכריות בניתוח.במידה ולא קיימים עודפי עור ניתן להסיר את כריות השומן בלבד דרך חתך בלחמית אשר ממזער את הסיכון להתפתחות של ריפיון עפעף.חשובה מאוד הבדיקה הפיזיקלית,מידע מגיליונות הניתוחים שעברת וכמובן להבין מהן ציפיותייך.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים