עצמות לחיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/11/2011 | 13:17 | מאת: שלי

היי, אני מעוניינת לעשות עיצוב של עצמות לחיים , איך בדיוק ניתן לעשות זאת ?

16/11/2011 | 22:42 | מאת: ד"ר כהן שרית

עיצוב עצמות לחיים מתבצע ע"י הזרקת של חומר מילוי שהינם נגזרות של חומצה היאלרונית דוגמת סטילא'ג,רסטילן/פרלן.פסול עצמות לחיים משפר את קו המתאר של הפנים ,מצעיר ומטשטש במידת מה את הקמטים בין האף לפה שכן המילוי גורם לתזוזה של הרקמה כלפי מעלה.מתאים לקבוצת גיל צעירה בעלת עצמות לחיים שטוחות (הקניית מראה אסתטי ויפה יותר) וכן לקבוצת גיל מבוגרת אשר עם הגיל חלה אצלה צניחת של רקמת הלחי כלפי מטה (הצערה).

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים