מילוי או עיבוי שפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/11/2011 | 12:54 | מאת: בת שבע

שלום, האם חומרי מילוי יכולים לעזור במילוי או עיבוי השפתיים ?

16/11/2011 | 22:20 | מאת: ד"ר כהן שרית

בהחלט!עם הגיל מתרשים שינויים באסתטיקה של השפתיים-שפה עליונה מתארכת,מופיעים קמטוטים סביב השפתיים,קו המתאר סביב השפה מטשטש ונעשה פחות מוגדר,נפח השפתיים פוחת וזווית הפה צונחות.באמצעות הזרקת חומרי מילוי מבוססי חומצה היאלורונית ניתן לעבות ,לעצב קו מתאר של שפה,להרים זווית פה שמוטות ובכך להקנות לשפה מראה חושני,צעיר ואסתטי יותר .לקו מוצרי סטילאג' יש חומר ייעודי לעיצוב שפה-סטילאג' ליפ. בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים