בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/11/2011 | 20:24 | מאת: גיא

שלום רב, בן 30 עם קמטים במצח וגבות נמוכות, וקמטים בצידי העיניים. ביצעתי הזרקות בוטוקס והרופא אמר שבפעם הבאה יבצע מקצה שיפורים. ברצוני לשאול כמה זמן בד"כ לוקח לבוטוקס לאחר שמוזרק לאזור מצח, צידי עיניים וחלק עליון של הפנים להגיע לאפקטיביות האופטימאלית שלו כדי לחזור ולבצע הזרקות "מקצה שיפורים"? מהו הזמן המינימאלי אותו חייבים לחכות בטרם קובעים את הצורך בהמשך הזרקות לשיפורים כאמור ? תודה.

12/11/2011 | 17:04 | מאת: ד"ר כהן שרית

שבועיים לאתר ההזרקה ניתן לצפות באפקט המקסימלי ואם יש צורך גם לבצע שיפורים/עידונים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים